siti's FotoPage

By: siti mariam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 5-Aug-2009 00:58 Email | Share | Bookmark
BABY...BIRTHDAY SYAFIY...KENDURI...

 
 
 
 








Assalamualaikum....

Pertama sekali nak ucapkan terima kasih dekat akak-akak yang sudi bertanyakan khabar mariam kat sini.. Sebenarnya mariam kat sini Alhamdulillah sihat...Lama tak update sebab balik kampung (Ipoh) untuk majlis kenduri adik,dekat sebulan la jugak duduk sana.Hubby pulak banyak out station,jadi lepas kenduri pun mariam dan anak-anak masih lagi kat sana

26/7/2009 birthday Syafiy yang ke-4,dah besar dah anak mama,sekejap je rasanya Mariam tempah kek dan angah tempah fruit tart untuk mak dan abah dari KDC (Kak Linda).Selain tu angah jugak belanja KFC,terima kasih ye mak ngah
18/7/2009 Kenduri Alang dan Shahril, 17/7/2009 akad nikah,seminggu selepas tuh kenduri di Kuala Lipis pula,tapi sayang sekali mariam tak dapat pergi sebab Sidqiy (adik) demam

Kalau baca tajuk entry dan tengok gambar,baby tuh macam mariam punya pulak kan...
Sebenarnya tu hero angah yang kedua, baby lahir pada 30/7/2009 empat hari selepas birthday Syafiy Hubby yang tolong azankan sebab ayah Raziqh tak sampai lagi masa tuh...
Okla rasanya sampai sini dulu...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net