siti's FotoPage

By: siti mariam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 11-Mar-2009 02:40 Email | Share | Bookmark
LOVE THIS ENTRY...

 
 
 
 
 
 
Tajuk kat atas tu macam poyosss je.. Kali nih tak ader masak-masak,cuma nak story pasal apa yang berlaku semalam dan minggu lepas,same day but different date..
Kadang-kadang apa yang berlaku dalam hidup ini seperti dalam drama pulak,tapi inilah realiti yang berlaku dekat mariam semalam... Citer pasal semalam,kiter ikuti SMS dan panggilah telefon ini...


4.46 p.m- Mariam SMS K.Linda : "Salam kak linda,maaf kalau ganggu akak,ni mariam yang order cc dan fruit tart tu.Nak tanya payment mariam dah clear ke?

4.48 p.m- K.Linda Balas :"Kak linda tak check lagi.Nanti kak linda check n bgtau mariam ya.outstation cbuk btoi"

4.50 p.m-Mariam SMS K.Linda : "Ok,sori sebab ganggu akak"

4.50.31 p.m- Abang Call :"Terima kasih ayang,kek tu sedap...bla..bla...bla..."(rumusan je tau.. )

4.53 p.m- Mariam SMS K.Linda : "Akak acah ngan mariam ye,hubby baru call kata kek sedap"

4.55 p.m- K.Linda Balas : " Kak hantar dulu.Payment tak check lagi..hehehe"


Ni antara SMS Mariam dengan Kak Linda (KDC) ada lagi SMS seterusnye...tapi mariam letak yang nih je.. Sebenarnya Mariam order cc dengan fruit tart untuk kejutan buat birthday hubby.Disebabkan kelewatan order dan jadual kak linda penuh,jadi tak dapatla hantar pada 3/3 last week.Mariam tak kisah sangat penghantaran tu bila-bila pun,sebab motif utama nak kejutkan husben dengan hantar kek tu dekat office dia.Kejutan tu berjaya dengan jayanya sebab husben mariam nih kalu ucap terima kasih tak lebih dua kali...sekali dua je..tapi untuk kali nih lebih 3 kali dia ucap terima kasih...Apa lagi,wife dia nih berbunga-bunga la senyummmm macam kerang busuk
Kat bawah nih fruit tart yang lebih hubby bawak balik,mariam suh dia habiskan kat office je,tapi dia kata banyak dan semua officemate dia dah makan,cc tu je dah habis...
Sebenarnya lepas kak linda cakap payment tak check lagi,mariam jadi risau sebab hubby cakap bulan nih bila-bila masa je kami akan ke KL,takut jugak kalu kak linda hantar hubby tak ader kat sini.Nih bukan husben je terkejut,mariam pun terkejut gak.Biasanya online biz nih lepas check payment baru penghantaran dibuat,tu yang mariam tanya kak linda dah check ke tak payment...Kak Linda nih lain..akak percaya kat mariam ye..hehehhee.. Nih blog KDC http://kaoricake.com.my/blog/ Jomla ramai-ramai singgah sini...Mariam syorkan sapa-sapa nak buat kejutan untuk cik abang atau sapa-sapa je lah bolehla order kat KDC

Sape2 nk tgk cc mariam order bolehla tgk dekat KDC blog ok..

Quote:
Makasih bebyk la Mariam..baguih nya promote web kak Linda..heheh...sekali sekala kan..org yg nak wat surprise kena disurprise kan gak..biar sama kelajuan degupan jantung ..kih kih




Fruit Tart nih sedappppp



Ini hadiah birthday husben yang ma poskan ke office abang ...Kiranya ni first kejutan untuk abang...

Gambar dekat bawah nih masa 3/3,tunggu papa untuk kuar makan malam..Sambut birthday papa..









Code:
Kak umi- adik tak besar ler mama umi...adik tinggi jer,tapi kurus.. nanti abang syafiy dan adik sidqiy pergi kl kiter main sama2 ye..

Zai- Mmg best kak zai..

Kak Linda- same2 bebanyak ye kak linda...mmg terkezutt sangat..cam drama pulak...

Kak Zaiy- nih first time anto kat opisss kak zaiy,kalu buat kat rumah,bini dia nih yang makan banyak... kak zaiy,gambor anak2 solat tu kes mama dia x de kijer... Amin...moga2 jadi anak soleh dan boleh buat imam...

Fith- amboiii...lame nye abang sengeh,cam orang pantang.. tart tu sedap,abang makan satu,kak long 1 1/2 pas tu yg lain tuh syafiy makan..

K.nurul- tak romantik sangat pon kak...suam2 kuku je romantik tuh... terima kasih wish tuh....mariam doakan akak pon sama...Aminnn..

Alang- romantik ke alang??? romantik cikit2 je alg...ala..ala gituh... bagi abg makan ngan kawan2 dia,kalu kat rumah alamatnye tambah ler lomak2 klong kat badan yang dah byk lomak nihh...

Umieaisyah-Hahahaaaa...ayang ye.... tart tu cedappp Akak pon semoga bahagia bersama si dia tersayangggg


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net