siti's FotoPage

By: siti mariam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 1-Mar-2009 23:55 Email | Share | Bookmark
Jom Melenggang...

 
 



Sumber : Majalah Rasa;Keluaran Disember, 2008
Jom kiter lenggang... Apam lenggang atau nama juga orang panggil apom Last week pegi pasar malam belila kuih nih seringgit,pas tu balik macam tak puas pulak makan,so aper lagi skodeng la kat internet kot-kot ader resepi dia, usha punya usha jumpa resepinye.. tapi bukan dekat MyResepi...Kalu ikut resepi asal adunan dia tak berapa tepat,sebab likat sangat...tu kalu mariam buatla.Jadi terpaksala pepandai ejas...Nanti resepi bubuh lain kali ye sebab nak kena sukat betul-betul dulu....
Daun salom tu antara rumput fabrett kami ,mariam tanam gak daun nih,tapi daunnye tak besar macam beli kat pasar,sebab daun nih biasanya hidup segar dekat kawasan berair,cam kangkung.Pas ni nak try tanam dalam bekas bertangkung pulak...tengok aper jadi...

Ni blog my aunt yatiezaini...buat adik2 ku dan kakak ku nanti bolehla zazzz umah cik tie pulak ye...kiter serbu ramai-ramai... http://yatiezaini.blogspot.com/
p/s untuk cik tie: nnt buat chat box, cucahhhh aaaa nk bg komen kat bawah tu,asyik error je...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net