siti's FotoPage

By: siti mariam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 1-Feb-2009 22:34 Email | Share | Bookmark
26 years old and tag....hohohooo

 
 


Dah 26 tahun dah usiaku....Makin berumur,hopefully dapat mantain keayuan...hahahahhaha
Tak ader masak2 yang special...tengah hari cuma bakar sotong dan masak ayam je..petang tu kuar pegi rumah makcik dan angkut sekali kek birthday yang ala-ala kek birthday untuk kanak-kanak tuh... Kek tu posing dengan maskot M&M yang ayah Nie bagi untuk Syafiy dan Sidqiy....
Pas solat maghrib berjemaah kat rumah dia kami pon berangkat makan ikan bakar kat kawasan Anwar Ibrahim...
Hadiah birthday dari ma tahun ni handbag Ma cakap tahun ni semua dapat hadiah tuh...Sayanggggg ma,terima kasih ye ma...



Peraturan nya:-

1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda. -
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda - dari Kak Zai-Dapur Impian dan rumah Umieaisyah timer kasehh bebanyak ye akak2 ku...
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).

Rasa macam malu la pulok nak tulis pasal fakta diri sendiri...ni first time tulis pasal hobi sendiri nih...apa2 pon untuk akak-akak ku itu zazzzzzzzzzz......

1.First sekali jenis TAK suka shopping,ader ke pompuan tak suke shopping???kalu ader mariam tergolong dari kalangan tula..

2.Suka memasak dan mencuba resepi baru,walaupon kengkadang sedekah kat mat bin je..

3.Kalau try resepi baru,kena pastikan benda tu sedap dan jadi baru bagi husben makan....kalu tak kena pulun sorang2 jela..

4.Kalu keje rumah nih, paling tak suka sapu sampah,sejak dari kawin husben yang ambik tugas tu,kengkadang je mariam buat....tapi benda yang suke vacum rumah...2 hari sekali mesti vacum satu rumah...ni yang buat bil letrik boleh melambung nih

5.Keja rumah yang paling suke sesangat basuh daporrr...Syok dapat main dengan air...heheheh..

6.Peti ais aderlah harta yang paling cayanggg....tak suke kalu ader yang kerap sangat bukak benda alah tuh..terutama sekali syafiy,suke sangat bukak peti ais,mama dia pun mulala kuar taringgg

7.Makanan yang paling suke sambal tumis ikan tongkol putih....perrrhhhhh kalu dapat makan mesti bertambah2 nasi nih

8.Tak suke bersosial...entahla kenapa....

9.Tak suke cakap banyak,dan jenis tak pandai nak mula berbicara dengan orang yang baru kenal...tapi biler dah kenal okla...

10.Tak suka membebel dan kena bebellll.... dan paling tak suke dengar orang membebel, walaupun benda tuh bukan ditujukan untuk diriku inih...


Rasanya kengkawan lain lain dah ramai yang dapat tag nih...so tak payahla mariam send ye..tapi sape2 yang belum sile jangan malu2 ambik ye...


Quote:
Zaiy-hehehe....mude lagi ke kak ziay... kalu akak dok dekat boleh gak ambik kontrak basuh dapor kak zaiy... dapor rumah yang mariam dok nih lantai dia cepat nampak kotor...tambah2 lagi tuan dia nih rajin main air...

Amal- terima kasih kak amal...Alhamdulillah mak akak dah sembuh...

Jasmeen- menantu pilihan... kak meen,tu tak boleh nak komen lebih2,sbb mariam menantu sulung...yang kedua tu lelaki...hehehehe

K.Umi- terima kasih my lovely sis..pandai sungguh kak dina tulis kad dekat cik yea...ayah tie tak beli kek pon, cik yea buat sendiri...nnt bagi kad tu kat cik yea ok..

Kak Zai- terima kasih kak zai.... isshhhh...tak berapa nk mude la k.zai... mesti kena pergi rumah baru kak zai tuh...

Cik Tie- timer kasih....tula dina dah pandai baca dan tulis dah...ulat buku mcm mama dia... deco ala2 kanak2...maklomla tangan ni keras,x reti ni buat cecantik....nasib baik coklat tuh beli untuk top up banyak... mcm mn cik tie bole tahu psl beg tu nih...oooooo...rahsia dah bocor
apa lagi...cik tie pau la ayah nie...

Jeff- terima kasih bro jeff...

Shariza- hehehhe...terima kasih kak...isshhhh..tak berapa nak ayu la kak...

Umieaisyah- Nak tgh gamborrr...seganla kak aisyah...tp untuk akak mariam sanggup...
duit tak berkepuk pon kak...boleh kira ngan jari je..

Shima-timer kasih... bag ala2 je...bolela nk letak harta karun yg x seberapa tuh...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net