siti's FotoPage

By: siti mariam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 8-Sep-2008 02:05 Email | Share | Bookmark
BIRTHDAY BOY AND GIRL

BIRTYDAY CAKE AMINAH AND SIDQIY
CUP CAKE SIDQIY
11 BULAN
HAPPY BIRTHDAY


CUP CAKE SIDQIY


STYLE AMBIK GAMBAR...MATA MESTI MACAM NI...


(GAMBAR SEMALAM...SEHARI SEBELUM BIRTHDAY)


Happy birthday to my second hero and to my lovely sister....
Hari ni 8/9/2008 birthday anak ke-2 (Ahmad Sidqiy Danial) dan adik ke-4 (Siti Aminah)..diaorg ni share birthday...Sidqiy lahir seminggu awal dari due date...best jugak sebab dalam family mariam ramai yg share birthday...Kakak sulung share birthday ngan adik no 3 (20/2)...
Birthday cake tu ma yang belikan masa balik kampung hari tu...jadi sambut awal seminggu dari tarikhnye..tulisan atas kek tu mcm aper entah, biler balik baru perasan, sbb lepas tulis dia terus tutup...dh x tunjuk dah..
Cup cake tu buat sendiri...husben kata kenapa tak mcm kat kedai ....Adoiiii..nila first time deco sendiri..mcm aper entah....comot jee ....walaupon rupamu hampehhh tapi rasamu mcm beli kat kedai.....angkat bakul sendiri ...memang buat malu je kalu akak2 yg terror deko cake tengok...
Berbalik pada Birthday boy and girl tu...Sidqiy turn 1 year old dan Aminah turn 17 years old...Tahun lepas bersalin 5 hari sebelum puasa...jadi sebulan ponteng pose.. .Tahun ni harap2 boleh pose penuh ...Aminnn..


Quote:
Zira- timer kaseh bebanyak...

Zaiy- same2 akak..nnt biler dh buat akak upload la ye... ..ala kak..deco hudoh2 je...bukaknye rajin sesangat pon..buat2 rajin je...

Fith- timer kaseh mak ngah..pretty ke???

Haniss- timer kaseh kak haniss...ala kak deco hudoh2 je tu yg kena gelak ngan husben tu...

Maylique- mmg pon mata gitu kalu ambik gambar..susah betul nak dapat yg elok..selamat teruskan pose jugak untuk akak...

Cinta(ct)- oooo...hehehe..jadi x silap la ...ye kot takut flash..tp kalu x de pon mcm gitu gak...

Shima- timer kaseh... ..mmg pon rase nak terjilat je ...nasib baik x terlepas..
kalu x pose mmg kena jilat la....

Alang- aaa..kuar pagi sebelum alang fly balik UK ..so tarikh alg balik sana time tu mesti akan diingat sentiasa.... ...jalan mcm tu je la..3-4 langkah..pas tu duduk balik... ....tak mcm abg dia..10 bulan dh lari rata dah...

Jasmeen- kak meen..perut ni kosong lagilahh... ...tunggu baby dari UK dulu....sorry ye kak Shima ngumpat skit ...

Aminah-

Jeff- terima kasih bro jeff

Anamuslimah- terima kasih

Shariza- timer kaseh kak.. harap2 biler buat lagi ader improvement..kalu tak kena gelak lagila...alamatnyeee



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net