siti's FotoPage

By: siti mariam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 27-Jul-2008 23:11 Email | Share | Bookmark
HAPPY BIRTHDAY MY HERO....(26/7/2008)

Kek
Hadiah-hadiah



Semalam, 26/7/2008 birthday Syafiy, anak sulung Mariam...Sekejap je rasa, dah besar dah my hero ni...kadang2 rasa macam tak caya pulak anak teruna ni dah besar, rasa baru semalam berendam dalam pool sebelum bersalin...hehehe...Malam sebelum birthday dia tu kami pergi celebrate makan dekat luar...Malam masa nak tido tu papa dia dok berceritala dekat hero2 ni apa yang berlaku time tu 3 tahun lepas...dan mcm mana mama dia nak bersalin...lawak pon ada...terharu pon ade... Syafiy time papa dia citer dia dok ye..ye..jelaa, entah paham entah tidak...Birthday dia mariam masak mee kari, pulut kuning+kari daging, dan satey...petang tu kami bawak semua makanan tu pergi makan rumah mak cik...seronokla Syafiy sebab ramai kawan2..

Syafiy sebenarnya share birthday dengan bekas PM Australia (Jhon Howard)...time dia dilahirkan Howard still lagi pm ausie..tp sekarang dh x lg...tp x heran sgt sbb Howard ni jahat
Selain tu Syafiy pon same birthday ngan Kak Liza (FP)....bangga rasanya.. lepas tu same jugak ngan birthday anak kawan angah(Mysara)....



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net